Welkom Welkom

Activiteiten

20
juni
zondag 20 juni
Déjeuner sur l'Herbe » Meer informatie & online inschrijven

Op zondag 20 juni heropent Hof ter Weyden de tuin en de culturele activiteiten met een déjeuner sur l’ herbe vanaf 11:00 tot 17:00!

Breng jouw eigen camping-, lig- of zitstoelen mee en installeer je, met jouw bubbel, op een plaatsje in de tuin. Drankjes en hapjes ter plaatse te koop. Woordkunstenaars en muzikanten zwerven van bubbel naar bubbel en brengen stemmige poëzie en muziek. Ze bezingen de lente en de herwonnen vrijheid.

Deelname is gratis en beperkt tot maximaal 50 personen. Schrijf U vóór 15 juni in via info@hofterweyden.be. Dit evenement gaat enkel door bij mooi weer (u krijgt de dag voordien een mailtje ter bevestiging). Het programma is minder geschikt voor kleine kinderen.

Inschrijven: stuur een mail naar info@hofterweyden.be

Download de flyer

Welkom bij Hof ter Weyden


Hof ter Weyden is gelegen naast de bakkersmolen in Wildert/Essen, vlakbij de grens van België en Nederland. Het bestaat uit een oude langgevelhoeve met grote schuur en weiland. Op de weiden staan paarden die zoveel mogelijk op natuurlijke wijze leven en deel uitmaken van het landschap. Ze worden ook op natuurlijke wijze getraind en bereden naar de principes van het “natural horsemanship”. Dat maakt ze heel geschikt voor het helpen met coachen van personen en groepen. Een deel van de weiden werd een paar decennia geleden omgevormd tot een landelijke tuin die te bezoeken is. Het park en de schuur worden gebruikt voor socio-culturele evenementen, zoals (openlucht)tentoonstellingen, concerten en voordrachten. Er zijn dus een heleboel activiteiten op Hof ter Weyden.